Tillbaka till alla evenemang

Klubb Sodapop presenterar Boy with Apple + MELÉN

  • Grand Malmö 17 Monbijougatan Skåne län, 211 53 Sweden (se karta)

Boy With Apple

Foto: Felicia Lekenstam

Klubb Sodapop, Malmös nygamla popklubb som vaknat upp och flyttat till grand efter den stora dvalan. Sodapop handlar om en sak: bra popmusik live, vare sig den är rivig, drömsk eller skev. En gång i månaden plockas två körsbär ur den svenska indiescenen hit för antagligen helt episka urladdningar, hoppas vi ses!

Boy With Apple är en drömmig vintage resa in i framtiden. Med reverbdränkta gitarrer och synthar levererar de förstaklassig dreampop med med hjärtekrossande lyrics.

Efter deras första singel har de fortsatt släppa musik signade till skivbolaget Vårø Records. Deras diskografi samt den senast släppta singeln Strawberry Boy finns på spotify https://open.spotify.com/artist/6cs5N6HLaTJIgJefiYLkg7...


MELÉN

Foto: Ada Hultberg

MELÉN (Astrid Melén) är en Malmö-baserad artist och producent med visionen av att forma ett ljudlandskap balanserande mellan det mänskliga och det mekaniska, det organiska och det elektroniska. Debut-EP:n ’Mind/Math’ släpptes i oktober 2021 och har sen dess blivit spelad i P3 samt omskriven i bland annat GAFFA, Hymn och Popmani.

I en triosättning med vokalpedaler, piano, synth, elbas, trummaskiner och trumset rör sig musiken frimodigt mellan melankolisk indiepop och electronica. Trots att debut-EP:n kom först 2021 har MELÉN genom åren spelat aktivt både i solo- och triosättning på scener runt om i Sverige.

“På den delen av den svenska indiescenen där man gärna jobbar med en lika elektronisk som akustisk ljudbild har MELÉN skapat sig ett eget skrå.” - Gaffa Sverige

Melén på scen cirka kl. 22:15.
Fri entré före kl. 23 i mån av plats, 100kr inkl. garderob.
Nattklubb till kl. 03 efter konserten

Föregående
Föregående
10 februari

Jazz Night at Grand - Jam Session

Nästa
Nästa
11 februari

Klubb Beatmaker