Tillbaka till alla evenemang

Live: Raketklubben


  • Grand Malmö 17 Monbijougatan Skåne län, 211 53 Sweden (se karta)

Med en säregen förmåga att beskriva obekväma känslor levererar Raketklubben lyxig och färgstark indiepop med hjärtat på ärmen. 2018 släppte Raketklubben sin debutsingel Industristad och satte med den hymn som låten har blivit, standard som den svenska musikscenens coola kusin. Bandets senaste release är det självbetitlade debutalbumet RAKETKLUBBEN som släpptes sent 2020 och blev hyllat av såväl kritiker som publik. Den starka debuten ledde till nomineringar för årets band och årets album i Dalecarlia Music Awards samt årets rock/pop i GAFFA-priset 2021.

KULT Magasin om släppet: 

Raketklubben har med denna debut bevisat att det går att skapa radiohits samtidigt som man öppnar upp sig och delar med sig av en stor del av sig själv till lyssnaren på ett transparent och fullkomligt ärligt sätt.” 

Hittills har dalabandet spelat som förband åt indie-legender som Markus Krunegård, Den Svenska Björnstammen och Avantgardet, levererat svensk indiepop på lastpalls-scener i Moldavien och stängt flertalet slutsålda klubbkvällar runt om i Sverige. Nu står bandet mer än redo att borsta av sig pandemidammet och återigen leverera stora poplåtar med sylvassa texter att känna igen sig i. 

På scen cirka kl. 23:00.
Fri entré före kl. 23 i mån av plats, 100kr inkl. garderob.
Nattklubb till kl. 03 efter konserten

Föregående
Föregående
26 februari

This Charming Club

Nästa
Nästa
2 mars

Quiz med Quizmaster Dallas