Tillbaka till alla evenemang

Live: Joykeeper


  • Grand Malmö 17 Monbijougatan Skåne län, 211 53 Sweden (se karta)

Joykeeper

Joykeeper är ett alternativt popband som startade 2018 i Malmö. Dom släppte våren 2021 sitt debutalbum Pass Me the Feeling Stick efter singlarna Adam, Fool och You Have to Call. Musiken är dansant och lyckas samtidigt beröra publiken med texter om frihet, relationer och att hitta sin väg i dagens kaotiska värld.

Mad Kai

Dark disco möter progressiv pop i det Malmö-baserade bandet MAD KAI, och den 27/5 debuterar de live på Grand! Konstellationen består av musikerna Olivia Lyne och Jutta Stolt som tillsammans skapat ett mörkt, drivande, elektroniskt ljudlandskap förenat med en ambient atmosfär och ett intressant melodispråk. Med hjälp av deras olika musikaliska bakgrunder, format tillsammans med nutida inspiration av artister som Tove Lo och Emilie Nicolas, bildar de MAD KAI. Deras texter byggs på introspektion, bekännande och ärlighet. Deras debutsingel Scars släpptes i september 2021 tätt följt av singlarna Walk Away och Sick. I juni 2022 släpper de ännu en singel, och till sommaren väntar deras första turné.
Med sig på scenen har de ett liveband bestående av Viktor Edsjö (trummor), Lowe Rosenback (bas), och Emmanuel Benigh Hemmander (gitarr).

På scen cirka kl. 22:15.
Fri entré före kl. 23 i mån av plats, 100kr inkl. garderob.
Nattklubb till kl. 03 efter konserten

Föregående
Föregående
27 maj

DJ Pocket Cosmos (Mojo Club Hamburg, Germany)

Nästa
Nästa
28 maj

Klubb med Din Mamma & Mannen