Tillbaka till alla evenemang

Live: Klubb Sodapop pres. Division 7 + Underjorden

  • Grand Malmö 17 Monbijougatan Skåne län, 211 53 Sweden (se karta)

Division 7

Klubb Sodapop handlar om en sak: bra popmusik live, vare sig den är rivig, drömsk eller skev. En gång i månaden plockas två körsbär ur den svenska indiescenen hit för antagligen helt episka urladdningar, hoppas vi ses!

Ljuset och livet återvänder och den annalkande våren har ett givet soundtrack: indiegiganterna DIVISION 7 annekterar Malmö för en helkväll i glädjen, lusten och den heliga rockens namn.

Division 7:s musik har på håll beskrivits som en blandning av såväl svenska influenser som Florence Valentin, Hurula och den eviga måttstocken Håkan Hellström, brittiska akter som Stones och Oasis samt det Springsteen-frontade, soulfrustande E-Street Band. Klart är i alla fall att detta är något av det bästa indie-Sverige har att erbjuda.
På med dansskorna och ta dig ned till Grand så gör vi det här till en oförglömlig afton."

Underjorden

Underjorden
En brokig grupp människor från Värmland med ett delat intresse kring våra gemensamma och mänskliga tillkortakommanden. Underjorden, en kamikazepilot som inte ens träffar mark men försöker träffa någonstans mellan post-punk och spaghettivästern. Underjordens tredje EP ’Dansa’ kommer släppas den 1 maj 2022

På scen cirka kl. 22:15.
Fri entré före kl. 23 i mån av plats, 100kr inkl. garderob.
Nattklubb till kl. 03 efter konserten

Föregående
Föregående
13 maj

Dansa, Fastän

Nästa
Nästa
14 maj

Live: Woodstockebodafest: Bitch Waves + Interemo