Tillbaka till alla evenemang

Live: Vanilla Cowboy + Soft Focus


  • Grand Malmö 17 Monbijougatan Skåne län, 211 53 Sweden (se karta)

Vanilla Cowboy

Onekligen förstår den insatte att musikaliska inspirationskällan är hämtad ur hill country bluesens traditon och dess monotona, lätt fängslande låtuppbyggnad. Ovanpå denna musikbas, breder sig en flödesliknande diskbänksrealism ut sig i texter om vardagens tristess. Efter att medlemmarna samlat kombinerad musikalisk erfarenhet tillsammans under det senaste decenniet, uppstod Vanilla Cowboy i en sömlös övergång sommaren 2022 genom samtal och sväng. Tillsammans har trion fångat ett alldeles säreget sound- knyt finskorna och bered dig på dans. 

Soft Focus

Soft Focus är ett rock band bestående av två bröder. Bandet är del av konstkollektivet “Aggregat” och sen de skapades så har dem spelat flera underground gig i Portugal och England.

Deras musik är energisk och rå. Texterna leker med det existentiella i livet; rädslor, kärlek, mental hälsa, och döden. Vackra och melankoliska melodier till tyngre punk/grunge riff skapar en resa in i det okända där vi kanske får en möjlighet till att släppa allting vi klänger till i livet.

Soft Focus arbetar för tillfället på deras första EP “Fear or Love”.

Föregående
Föregående
27 januari

Klubb: This Charming Club

Nästa
Nästa
28 januari

Klubb Funkdown (CPH)