Tillbaka till alla evenemang

Kulturbar på Grand Malmö

  • Grand Malmö 17 Monbijougatan Skåne län, 211 53 Sweden (se karta)

Välkommen till Kulturbar på Grand Malmö

Upplägget är enkelt och opretentiöst - alla bjuder in alla kreativa vänner vi har, kommer själva eller i grupp, tar nåt gott att äta eller dricka i baren och ser vad som händer.

Välkommen till Kulturbar på Grand! Torsdag 5 maj, kl 18:00 (restaurangen öppnar kl 17.00).

Vad roligt att det kom så många förra gången! Eftersom det var lite svårt att urskilja vilka som var där just för eventet, kommer vi denna gång ha ett dedikerat "Kulturbar-område" i lokalen. Där bjuds det utöver mingel, även på chips!

Upplägget med Kulturbar är enkelt och opretentiöst - alla bjuder in alla kreativa vänner vi har, kommer själva eller i grupp, tar nåt gott att äta eller dricka i baren och ser vad som händer.

Vi är många kreativa människor i Malmö; musikskapare, konstnärer, skådespelare, filmskapare, författare etc. Problemet är att vi ses allt för sällan utanför vår egen krets. Flera av oss går till det redan etablerade kontoret, replokalen, ateljén, eller sitter hemma och jobbar själva. Det här måste vi ändra på. Efter en tid då kulturen har hamnat i skuggan och många av oss har fått kämpa lite hårdare och kanske lite ensammare, behöver vi träffas och snacka kreativitet, bolla nån peppande idé, öppna upp för nya samarbeten och lära känna varandra. Eller tvärtom, bara stå och sippa på en soda och insupa kulturstämningen tillsammans med folk vi redan känner, njuta av sammanhanget.

Vi ses!

Föregående
Föregående
30 april

Katthem + Spader Kung

Nästa
Nästa
5 maj

Trippel releasefest med FILT, Dolly Dolores & Christopher Dominique